Luni - Vineri9AM - 7PM
LocațieFerenczes 42, Dumbrăvița
Ne puteți găsi și pe
HomePortfolio

Portfoliu

MNM 3D SIGN SRL, înființată în anul 2016, este o companie care operează în domeniul publicității și al activităților de studiere a pieței, cu un accent particular pe serviciile oferite de agenții de publicitate. MNM 3D SIGN SRL este o parte valoroasă a portofoliului de clienți ai firmei noastre de contabilitate, oferindu-ne oportunitatea de a lucra într-un domeniu dinamic și în continuă evoluție.

EMMEGLOBAL SERVICE SRL, înființată în 2012 în contextul evoluției tehnologice, compania operează în domeniul telecomunicațiilor, activitate definită prin codul CAEN "61". Activitatea sa include administrarea și întreținerea facilităților de telecomunicații, precum și servicii anexe, cum ar fi transmisia de voce, date, text, sunet și imagini prin fir. Această activitate se poate baza pe o singură tehnologie sau pe o combinație de tehnologii, cu accent pe transmiterea de informații fără a se implica în crearea lor. EMMEGLOBAL SERVICE SRL este un client valoros al firmei noastre de contabilitate, reflectând diversitatea și adaptabilitatea portofoliului nostru.

ANTORA STAFF SRL, este un jucător important pe scena construcțiilor. Această firmă a reușit să câștige o reputație solidă în domeniul construcțiilor de clădiri rezidențiale și non-rezidențiale, conform codului CAEN 41. ANTORA STAFF SRL nu se limitează la proiecte de mici dimensiuni, având capacitatea și resursele pentru a gestiona cu succes și proiecte de mare anvergură, ceea ce îi face un partener de încredere pentru o gamă largă de nevoi în construcții.

CHIC EVENTS & DELIVERY SRL, o companie de prestigiu din portofoliul nostru, își desfășoară activitatea în domeniul de restaurație (Cod CAEN 56), având o prezență remarcabilă în localitatea Timișoara, județul Timiș. În calitate de parteneri de încredere, oferim servicii de contabilitate adaptate nevoilor specifice ale companiei.

Consultanți în
Excelență

© contabilnet.ro – Toate drepturile rezervate.