Luni - Vineri9AM - 7PM
LocațieFerenczes 42, Dumbrăvița
Ne puteți găsi și pe

Toate serviciile noastre

Valorificăm oportunitățile imediate pentru a identifica activități cu valoare adăugată. Îmbunătățim experiența digitală prin sporirea interactivității și accesibilității.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2023/06/CONTA.jpg
Contabilitate
Furnizăm servicii de contabilitate exhaustive și personalizate, garantând o gestionare eficientă a finanțelor și conformitatea cu reglementările fiscale.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2023/06/2.jpg
Găzduire Sediu
Oferim soluții de găzduire flexibile pentru sediul companiei tale, asigurând un mediu profesional și adaptabil nevoilor afacerii tale.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2020/05/img-service-01.jpg
Modificări în societate
Oferim asistență cuprinzătoare pentru o gamă largă de modificări, de la cesiuni și majorări de capital, la schimbarea denumirii sau sediului, schimbarea administratorului și deschiderea sau închiderea de puncte de lucru.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2020/05/img-service-02.jpg
Resurse umane
Asigurăm gestionarea eficientă a personalului tău, de la administrarea salariilor la conformitatea cu legislația muncii, pentru a facilita dezvoltarea resurselor tale umane.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2020/05/img-service-06.jpg
Înființări firme
Te asistăm în înființarea unei noi afaceri, fie că este vorba de un SRL, SA, PFA sau II, oferindu-ți suportul necesar pentru a naviga cu succes prin procedurile legale și a începe activitatea în cel mai scurt timp.
https://contabilnet.ro/wp-content/uploads/2020/05/img-service-04.jpg
Radieri firme
Te susținem în procesul de închidere a afacerii, asigurându-ne că toate cerințele legale sunt îndeplinite, pentru un proces lin și fără stres.
Consultanți în
Excelență

© contabilnet.ro – Toate drepturile rezervate.